مواد لازم برای 6 نفر
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: یک کیلو و سیصد گرم
آب: 5/2 پیمانه
مایونز کم چرب: یک نیم پیمانه
خامه ترش: 2 قاشق غذاخوری
انگور درشت قرمز: 2/1 پیمانه
گردوی خرد شده: 4/1 پیمانه
آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: مقدار لازم
طرز تهیه:
• سینههای مرغ را درون یک تابه قرار دهید و 5/2 پیمانه آب روی آنها بریزید و بگذارید بجوشند ،سپس حرارت را کم کرده و بگذارید خوب بپزند.
• مرغها را از تابه بیرون آورید و بگذارید خنک شوند.
• مرغها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و آنها را، درون یک کاسه بزرگ با بقیه مواد مخلوط کنید.
• سالاد آماده شده را میتوانید به عنوان شام سبک و راحت میل کنید.